Zwoele zomeravonden met Hunkemöller en LELO

PERSBERICHT | 11/06/2020 |

Zweedse seksspeeltjes van LELO nu ook te koop bij Hunkemöller

Er is een warme zomer voorspeld; 35 tot 40 graden wordt er geroepen. Maar deze wordt nog warmer nu de producten van het Zweedse seksspeeltjesmerk LELO vanaf 10 juni te koop zijn via de website van lingeriemerk Hunkemöller. De merken slaan de handen ineen omdat ze samen staan voor female empowerment en het taboe willen doorbreken dat vrouwen zich zouden moeten schamen voor het ontdekken van hun seksleven. Mix en match dus nu jouw sexy lingerie of nachtkleding uit de Private Collectie van Hunkemöller met jouw favoriete LELO-seksspeeltje.

Wil je een spannende en verleidelijke zomeravond ervaren? Hou je van sexy en pikant, en wil je je geliefde verrassen met iets sensueels? Dan ben je bij de Private Collectie van Hunkemöller aan het juiste adres! De vraag naar de producten van deze collectie nam de afgelopen jaren alleen maar toe. Dit bracht Hunkemöller op het idee om de collectie uit te breiden. Met de groei in het aanbod van seksspeeltjes besloot Hunkemöller een merk te kiezen dat perfect bij haar past en koos daarvoor het Zweedse LELO. LELO staat net zoals Hunkemöller voor female empowerment en wil het taboe doorbreken, zodat je je als vrouw niet hoeft te schamen om je seksleven te ontdekken. Claudia van der Linden, Buyer Accessories bij Hunkemöller: “Naast het feit dat LELO niet alleen een prachtig product levert, zijn alle producten van de beste kwaliteit. Speciaal voor onze Private Collectie hebben we gekozen voor een selectie van de beste verkochte LELO-producten en hopen we met deze toevoeging meer plezier aan onze klanten mee te geven.”

Zowel LELO als Hunkemöller is blij over de samenwerking. Luka Matutinovic, Global Marketing Director bij LELO, zegt hierover:“Wij vinden Hunkemöller een prachtige toevoeging aan onze verkooppunten. LELO past perfect bij de Private Collectie-lijn. Met de perfecte lingerie of nachtkleding van Hunkemöller en onze hoogwaardige seksspeeltjes hopen wij op nog meer gepassioneerde, spannende en verleidelijke momenten.”.

Mix en match voor jouw zwoele zomeravond
Beleef samen met Hunkemöller en LELO de heetste zomernachten. Ontdek deze leuke combinaties en jouw zomer krijgt gegarandeerd een hoogtepunt.

LELO Sona & Jarretel Chasity Roze
Ben je op zoek naar een toy waar je jezelf mee kan verwennen? De LELO Sona is een unieke clitorisstimulator. Deze vibrator maakt namelijk gebruik van zachte sonische golven, waardoor de clitoris en gevoelige delen daaromheen volledig gestimuleerd worden.

LELO Tiani 2 & Body Jayden
Wil je je seksleven met je partner een boost geven, dan is de LELO Tiani 2 voor jou het perfecte koppelspeeltje. Kom samen tot een climax door de afstandsbediening te gebruiken.

LELO Mia 2 & Kimono Cap Sleeve
Toch op zoek naar iets meer discreets? Dankzij haar lippenstiftvorm is de makkelijk geheim te houden, zodat je wanneer je maar wil kan genieten van jouw little secret.

LELO Noa & Beugel- BH Sosha
Geniet samen met je partner van de Noa. De Noa-stimulator voegt nog meer intimiteit aan het vrijen toe met haar ongelooflijk krachtige en discrete trillingen.

 

Neem contact op