Uniek event voor GoPro

GoPro, sinds 2002 uitgegroeid tot marktleider op het gebied van (actie)camera’s, heeft twee nieuwe modellen gelanceerd: de GoPro HERO8 Black en de GoPro Max. Pr-bureau PRESSURE werd ingeschakeld om de pre-launch van deze nieuwste modellen te organiseren en begeleiden.

PRESSURE heeft in opdracht van GoPro media uitgenodigd, gericht op digitale technologie, gadgets en elektronica. Zij konden de exclusieve pre-launch van GoPro’s nieuwste camera’s bijwonen. We wisten een groot aantal journalisten en bloggers snel enthousiast te maken om aanwezig te zijn. Tijdens dit event waren de GoPro HERO8 Black en GoPro Max te bewonderen, werden de technische mogelijkheden uitgelegd en kreeg de aanwezige pers tevens de kans om de camera’s zelf te testen op een motorcrossbaan. Dit alles om vanuit pr-oogpunt mooie en creatieve content te genereren over en gemaakt met GoPro’s nieuwste modellen. Zo zijn er mooie publicaties verschenen op onder andere Want.nl, Manify.nl, Tweakers.net en Bright.nl.

Onze Vlaamse pr-partner Wavemakers, heeft in België eveneens een pr-event begeleid voor de nieuwe camera’s. Door middel van deze samenwerking hebben we voor GoPro een grote en relevante doelgroep weten te bereiken in de gehele Benelux.

Benieuwd geworden naar de specificaties van GoPro’s nieuwste camera’s? Lees dan hier het persbericht dat we hebben uitgestuurd.

Kun jij ook hulp gebruiken bij het verzorgen van pr-activiteiten? Wij helpen je graag!

Meer informatie