Een onvergetelijke avond boordevol whisky: The Dalmore Royal Feast

The Dalmore wordt geclassificeerd als ‘One of Life’s Privileges’ en behoort tot de meeste luxe single malt whiskymerken ter wereld. The Dalmore wordt samengesteld door master blender, en tevens wereldwijd whiskyicoon, Richard Paterson. Door de toenemende schaarste neemt de waarde van de oudste en meest unieke stock van de Schotse Highlands toe.

Voor The Dalmore een reden om de naamsbekendheid in Nederland te willen vergroten en te zorgen voor online storytelling over dit luxe merk. Daarom vond op 4 februari The Dalmore Royal Feast plaats in samenwerking met het Waldorf Astoria. Een heel bijzondere avond die werd gehost door Daryl Haldane, de wereldwijde merkambassadeur van The Dalmore. Onder leiding van Sidney Schutte (chef-kok restaurant Spectrum **) werd een zorgvuldig samengesteld 6-gangen diner geserveerd, wat geïnspireerd was op een van de zes prachtige vaten die zijn gebruikt om The Dalmore King Alexander III te produceren.

The Dalmore heeft PRESSURE ingeschakeld om tien ‘discerning gentlemen’ te selecteren en uit te nodigen voor dit exclusieve diner. PRESSURE heeft haar netwerk van influencers aangesproken en in nauw overleg met de klant tien heren geselecteerd die perfect aansluiten op het merk qua interesse, achtergrond en stijl en daarnaast online minimaal 10k volgers hebben. De gastenlijst was goed gevuld met ondernemers en passende gasten als Sander Schimmelpenninck (hoofdredacteur Quote 500) en Jasper Lijfering (Amsterdam Vintage Watches).

Het was een onvergetelijke avond waarbij gasten als Joris van Velsen (MAN MAN/Gewoon voor Hem), Jon Karthaus (filmregisseur) en Sacha Sernets (Resident Jewelry) voor, tijdens en na The Royal Feast veel op hun eigen Instagram account hebben gepost. Dit resulteerde in totaal in 90 publicaties met een totaal bereik van 6.465.200! Een mooi resultaat voor The Dalmore onder de juiste doelgroep waar de klant en wijzelf enorm blij mee zijn!

Ook geïntereseerd in een influencersamenwerking?

Neem contact op