PRESSURE verzorgt wederom pr Kinderpostzegelactie

De actieweek van Kinderpostzegels is dinsdag 24 september afgetrapt met een evenement bij een daklozenopvang van het Leger des Heils in Amsterdam. Aan PRESSURE de eer om alle pr-activiteiten rondom de actie te verzorgen.

Dit jaar loopt de actieweek van 25 september t/m 2 oktober, met als thema ‘Dichtbij ieder kind’. Met een deel van de opbrengst van deze actieweek wil Kinderpostzegels ervoor zorgen dat 8.500 kinderen in de Nederlandse daklozen- en vrouwopvang zich beter thuis voelen.

Om dit goede doel achter de actie beter te communiceren, heeft PRESSURE portretten van kinderen, moeders en medewerkers in de opvang aangeboden bij diverse relevante media-titels. Dit heeft in aanloop naar de actieweek geleid tot mooie mediapublicaties in onder andere LINDA, de Telegraaf en dit aangrijpende artikel in het AD. Ook zorgden we met meerdere persberichten voor nieuws rondom belangrijke momenten zoals het bekendmaken van het thema en de eerste bestelling.

Naast mediapublicaties is PRESSURE ook verantwoordelijk voor alle events rondom de actieweek van Kinderpostzegels. Om het begin van de week af te trappen, organiseerden we een mini-congres bij een daklozenopvang van het Leger des Heils in Amsterdam-Noord. Tijdens dit congres was de eer aan ambassadeur van de actie Beau van Erven Dorens om de eerste bestelling te plaatsen. Onder andere NOS Jeugdjournaal, Radio 2, AT5, NU.nl en Wendy Magazine waren aanwezig om dit moment vast te leggen.

Het eind van de actieweek wordt traditiegetrouw afgesloten met een feestelijke bekendmaking van de opbrengst. Aan PRESSURE de taak om hier eveneens een succesvol event van te maken met veel media-aandacht.

Kun jij ook hulp gebruiken bij het verzorgen van pr-activiteiten? Wij helpen je graag!

Meer informatie