PRESSURE brengt Curaçao Marriott Beach Resort naar Nederland

Begin november werd het Curaçao Marriott Beach Resort heropend na een renovatie van drie jaar en 37 miljoen dollar. Curaçao is een populaire bestemming voor Nederlanders en dus wilde Marriott ook de Nederlandse media op de hoogte brengen van de heropening. Een mooie taak voor pr-bureau PRESSURE natuurlijk.

Het Curaçao Marriott Beach Resort biedt gasten de ultieme luxe-ervaring. Zo heeft het resort award-winning Executive Chef Dino Jagtiani aangetrokken om trendy concepten voor de verschillende restaurants en bars te ontwikkelen. Chef Dino staat bekend om zijn innovatieve kijk op de Caribische keuken en gebruik van lokale ingrediënten in zijn gerechten.

Dat mochten diverse trade-, travel- en lifestyle-influencers en -media zelf proeven tijdens een pers-event in Amsterdam. PRESSURE verzorgde de selectie en uitnodiging van media, de aankleding van het evenement en de volledige begeleiding op de avond zelf. De gasten werden verwelkomd met een signature cocktail van het restaurant Ç-spice. Vervolgens kon iedereen aan tafel en werd er per gang live geschakeld met Curaçao waar Chef Dino Jagtiani elk gerecht voorzag van een uitleg.

Al tijdens de avond werd er druk gepost over het evenement. De totaal gerealiseerde media-aandacht ziet het Curaçao Marriott Beach Resort binnenkort terug in een uitgebreide pr-rapportage.

Ook een media-event door ons laten organiseren?

Neem contact op