Project Description

Waterpik.

Sinds 2020 werkt PRESSURE en Marketingbureau Bengelmedia voor het Amerikaanse bedrijf Waterpik – De nummer 1 waterflosser van de wereld voor een makkelijke en effectieve reiniging manier om tussen de tanden te reinigen.

Doelstelling.

Voor Waterpik hebben we een grootschalige doorlopende marketing en pr-campagne ingezet in 2020. Aangezien dit de eerste keer was dat ze in Nederland actief met marketing en pr aan de slag gingen, hebben we in dit eerste jaar met name gefocust op het verhogen van de naamsbekendheid, uitleggen hoe het product werkt en wat de belangrijkste USP’s en wetenschappelijke claims zijn.

Aanpak.

Voor PRESSURE betekende dit dat we gedurende het hele jaar succesvolle influencer samenwerkingen hebben opgezet voor Waterpik. In totaal zijn we de samenwerking aangegaan met 12 influencers, waaronder Lizet Greve,Marlieke Koks, Serena Verbon en Louise Latooy. Zij hebben allemaal gefocust op het demonsteren van de Waterpik en het creeeren van mooie content die we ook weer konden gebruiken op de socials van Waterpik zelf. Daarnaast hebben we meerdere give-aways met de influencers opgezet om de engagement met de doelgroep te verhogen en meer volgers te krijgen voor het social media account van Waterpik. In 2021 staan nog een aantal andere samenwerkingen op de planning en zullen Quinty Trustfull en Laura Pontivorvo over hun ervaring met de Waterpik vertellen.

Andere interessante cases.

Floor17

SKY HIGH EXPERIENCE BOX VAN FLOOR17

arrow

Bagels & Beans

LANCERING NIEUWE MENUKAART BAGELS & BEANS

arrow