Project Description

Marriott Curaçao Beach Resort.

Na drie jaar renoveren opende het compleet vernieuwde Curaçao Marriott Beach Resort officieel zijn deuren. Het Curaçao Marriott Beach Resort biedt de ultieme luxe Caribische eiland ervaring. Aan PRESSURE om dit gevoel naar Nederland te brengen.

Doelstelling.

Het nieuwe Curaçao Marriott Beach Resort opende opnieuw zijn deuren na een 37 miljoen dollar renovatie. Deze heropening creëert momenten om te re-connecten met oude vrienden en nieuwe mensen te leren kennen. PRESSURE kreeg de taak om Nederland kennis te laten maken met de speciale smaken, luxe en charme die het resort en het eiland Curaçao te bieden heeft.

Aanpak.

Om de authentieke smaak van Curaçao Marriott Beach Resort naar Nederland te laten komen, organiseerde PRESSURE een fine dining in het Soho House Amsterdam. Tijdens dit diner zijn de genodigde gasten verrast door unieke smaak combinaties met gerechten die op de kaart staan in de restaurants van het resort. Vanuit het restaurant in het Marriott Beach Resort gaf executive chef Dino Jagtiani uitleg over iedere gang. Gasten als TravelPro, Horecatrends, TRAVELBOOK, Stylemyday, Kelly Camfferman en Little Wanderbook waren aanwezig om de echt Curaçaose beleving te proeven. Daarnaast hebben we een persbericht uitgestuurd om de opening breed kenbaar te maken.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Andere interessante cases.

Floor17

SKY HIGH EXPERIENCE BOX VAN FLOOR17

arrow

Bagels & Beans

LANCERING NIEUWE MENUKAART BAGELS & BEANS

arrow