Project Description

Hästens.

PRESSURE werkt al jaren voor het wereldberoemde, Zweedse beddenmerk Hästens. Elk jaar ontwikkelt PRESSURE een pr-kalender op maat voor de Nederlandse markt die aansluit bij de internationale marketing en pr-strategie van Hästens.

Doelstelling.

Het doel van de campagnes zijn het vergroten van naamsbekendheid in Nederland en de groei in sales. Niemand minder dan de charmante Barry Atsma werd de officiële ambassadeur voor Hästens, tevens de voice-over van alle radio en tv-commercials in Nederland. Hästens verscheen door PRESSURE in verschillende tv-programma’s zoals Divorce & Chantal Janzen sliep in een Hästens bed tijdens het populaire programma Chantal blijft slapen. Ook heeft Hästens in alle high-end lifestyle en interview magazines gestaan met publicaties, met als hoogtepunt de shoot van 4 pagina’s in de Vogue Living.

Aanpak.

PRESSURE heeft meerdere succesvolle persreizen georganiseerd, waaronder een reis naar Stockholm Design Week met interieur en lifestyle magazines Vogue Living & Residence en een reis naar Zweden met media-titels zoals Quote, LINDA, en &C om een bezoek te brengen aan de Hästens-fabriek en interview met CEO Jan Ryde. Verder heeft PRESSURE meerdere creatieve pr-acties verzorgd zoals een seminar tijdens de Dutch Design Weeken organiseerde zij het media-evenement ‘Hästens Dream Event’ waar genodigde redacteuren van o.a. Elle decoration, Quote en Gentlemans’ Watch aanwezig waren waar zij een workshop kregen gevolgd door een luxe diner verzorgd door topchef Ron Blaauw.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Andere interessante cases.

Floor17

SKY HIGH EXPERIENCE BOX VAN FLOOR17

arrow

Bagels & Beans

LANCERING NIEUWE MENUKAART BAGELS & BEANS

arrow