Project Description

Durex.

Durex werd in 1929 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is wereldleider in de productie en verkoop van kwalitatief hoogwaardige condooms. In 2020 kwam Durex met een nieuwe lijn gericht op vrouwen: Intima Protect. De wereldleider op de markt van seksueel welzijn reikt oplossingen aan die vrouwen moeten helpen hun vaginale pH-balans proactief te beschermen. De nieuwe Intima Protect lijn bestaat uit vier producten voor de best mogelijke ondersteuning van vrouwen en hun ongemakken op het vlak van intieme hygiëne.

Doelstelling.

Met deze nieuwe lijn wil Durex het taboe rond vrouwelijke intieme hygiëne doorbreken om vrouwen in staat te stellen hun zelfvertrouwen te herstellen en hen optimaal te laten genieten van hun seksleven. De Durex Intima Protect-producten bevatten een pro-pH®-formule, speciaal ontworpen voor het comfort van de intieme zone, en helpen zo vaginale ongemakken te voorkomen. Door middel van een print en online advertorial bij LINDA., LINDA.Meiden en ELLE heeft deze boodschap een groot deel van de doelgroep bereikt.

Aanpak.

Om deze nieuwe lijn en de bijbehorende boodschap onder de aandacht te brengen, heeft PRESSURE een persbericht uitgestuurd naar alle relevante media zoals Women’s Health, Cosmopolitan en VIVA. Online lifestyle sites als Girlscene.nl en Ze.nl hebben over deze nieuwe lijn gepost.

Andere interessante cases.

Floor17

SKY HIGH EXPERIENCE BOX VAN FLOOR17

arrow

Bagels & Beans

LANCERING NIEUWE MENUKAART BAGELS & BEANS

arrow