Project Description

AFPRO Filters.

AFPRO Filters is gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor luchtfiltratie. Vanwege COVID-19 hebben AFPRO Filters, Koninklijke Auping en Koninklijke DSM medio april hun krachten gebundeld voor de productie van medische mondkapjes waarmee zij de grote vraag naar mondkapjes tegemoetkomen.

Doelstelling.

PRESSURE heeft met haar pr-activiteiten AFPRO Filters in alle grote nieuwsmedia weten te krijgen, Denk hierbij aan: RTL Nieuws, NOS Journaal, Hart van Nederland, Trouw, AD en nog vele meer. AFPRO Filters was voor maart 2020 nog niet echt bekend in Nederland. Het doel was om het verhaal van AFPRO Filters naar buiten te brengen en hoe zij de Nederlandse overheid hielpen met het produceren van medische mondkapjes zonder winstoogmerk.

Aanpak.

PRESSURE hielp AFPRO Filters bij het opzetten van een pr-campagne waarbij er een uitgebreide Q&A is ontwikkeld, een persbericht is uitgestuurd, interviews zijn opgezet en persbezoeken zijn geregeld naar de fabriek van AFPRO Filters waar de mondkapjes werden geproduceerd. Als hoogtepunt bezocht koningin Máxima als eerste de fabriek.

Resultaat.

0
publicaties
0
pr-waarde
0
bereik

Andere interessante cases.

Floor17

SKY HIGH EXPERIENCE BOX VAN FLOOR17

arrow

Bagels & Beans

LANCERING NIEUWE MENUKAART BAGELS & BEANS

arrow