Werkwijze

Bij PRESSURE zijn we resultaatgericht. Aandacht genereren is niet genoeg, we willen relevánte aandacht en publiciteit. Om dat voor elkaar te krijgen, geloven wij dat het belangrijk is om eerst grondig onderzoek te doen naar het verhaal dat we willen vertellen. Waarom is dat uniek? Voor wie is het bedoeld? Wat willen we concreet bereiken? Wat is het budget? En dan pas: hoe pakken we dat aan?

Om daar het antwoord op te krijgen, ontwikkelen we een strategie. We duiken in de doelgroep, we stellen doelstellingen vast, bepalen verhaallijnen en we ontwikkelen samen met de opdrachtgever een pr-kalender.

En dan begint het componeren. Uit een groot aanbod van pr-mogelijkheden kiezen we elkaar versterkende opties. Het organiseren van pr-events en persreizen bijvoorbeeld, het opzetten van joint promotions of de inzet van influencers: net wat past, misschien wel allemaal - dat kunnen we. Al dan niet in samenwerking met ons marketingbureau Bengelmedia.

Onze campagne voor Kinderpostzegels bijvoorbeeld. Het doel: zoveel mogelijk aandacht genereren bij een paar heel verschillende doelgroepen. Van mogelijke kopers tot kinderen zelf, en dan ook nog leerkrachten. Allemaal vereisten ze een aanpak op maat. Het resultaat: bijna 33 miljoen bereikte mensen met meer dan 200 publicaties, van het AD tot het Jeugdjournaal en een aantal vakbladen voor het onderwijs. Breed dus, maar tegelijk gericht. Maatwerk.

Zo doen we dat altijd. In de automatische piloot geloven we niet. Bij PRESSURE slijpen we steeds aan pr die past.