Over ons

Wij zijn PRESSURE, het fullservice pr-bureau van Amsterdam. Bij ons gaat creativiteit hand in hand met haalbaarheid en commercieel resultaat.

PRESSURE is ontstaan als onderdeel van Bengelmedia, een fullservice marketingbureau voor grote en kleine bedrijven. Daar kregen we steeds de vraag: kunnen jullie datzelfde concept voor ons toepassen op public relations? Dat concept, dat is fullservice pr - het hele pakket dus. En dat zijn we gaan doen.

Ons repertoire is breed. Of we nu influencer marketing inzetten, een persreis of evenement organiseren of meer traditioneel te werk gaan: als het past, dan doen we het. Door concreet doelen te formuleren, weten we waar we naartoe werken. We bieden fullservice-pr, wat inhoudt dat we ál-les doen: van idee tot uitvoering. En met resultaat, want we zijn gewend om onderaan de streep te kijken.

Met succes. Inmiddels hebben we een keur aan opdrachtgevers geholpen aan de gewenste aandacht en publiciteit, van begin tot einde. Zo verzorgden we de complete pr-campagne van Kinderpostzegels, doken we het bed in met Hästens, schreven we met food influencers een receptenboekje voor Wereld Dorpen voor Kinderen, proostten we met cognacmerk Courvoisier op Vaderdag en haalden we de beste chef van Aruba naar Nederland voor een diner waar de hele culinaire journalistiek bij aanschoof.

Zo divers als onze opdrachtgevers, zo divers is ons werk en onze aanpak. Dat is onze kwaliteit én wat het zo leuk maakt.

Bekijk onze cases