Nieuwe aanwinst in Rotterdam: Hästens Store Rotterdam

PERSBERICHT | 23/05/2019 |

Acteur en Hästens-liefhebber Barry Atsma opende de 21ste Hästens Store in Nederland

Hästens Store Rotterdam opende vorige week haar deuren aan de Meent. Met de opening van Hästens Store Rotterdam voegt familiebedrijf Fidder Slapen zijn derde Hästens Store toe. Na Woerden en Den Haag is het nu de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met het hoogwaardig slaapadvies en de kwaliteitsbedden waar Fidder Slapen bekend om staat.

“We wilden heel graag uitbreiden naar Rotterdam. Niet alleen is het een logische keuze om een groter gebied te kunnen bereiken, maar ik ken Rotterdam ook goed en geloof dat Hästens een waardevolle aanvulling is op het luxe winkelaanbod”, aldus eigenaar Freek Fidder. Hij vervolgt: “We waren al een tijd op zoek naar een locatie in Rotterdam tussen high-end winkels en merken, dus toen dit pand aan de Meent op ons pad kwam, hebben we niet lang getwijfeld.”

Freek Fidder komt uit een familie waar het verkopen van kwaliteitsbedden en het geven van slaapadvies ze in het bloed zit. Freek deed ervaring op buiten het familiebedrijf, maar heeft sinds 2010 de beddenspeciaalzaak in Woerden helemaal overgenomen. En sindsdien is het hard gegaan.

“Onze focus ligt altijd op kwaliteit. Dat zie je terug in onze keuze voor het merk Hästens en de manier waarop wij slaapadvies centraal stellen in al onze winkels. Het concept van de Hästens Stores, dat wereldwijd wordt uitgerold, is bedacht om een omgeving te creëren waarin we onze klanten optimaal kennis kunnen laten maken met échte nachtrust. Zo helpen we om het beste bed uit te kiezen.”

Hästens, het exclusieve Zweedse beddenmerk, bekend van de blauwe ruit, groeit flink in Nederland. Hästens Country Manager Jos de Werd: “We zijn heel trots dat we weer terug zijn in Rotterdam. Wij geloven dat we samen met onze partners organische groei kunnen realiseren door slim te kijken naar het huidige aanbod en waar dat aangevuld kan worden. Zowel het merk Hästens als de luxe uitstraling van de Hästens Store aan de Meent is een perfecte aanvulling op het aanbod.” De collectie handgemaakte Hästens-bedden is verkrijgbaar in de winkel, inclusief accessoires en linnengoed.

Tijdens het openingsweekend kon Rotterdam kennismaken met de nieuwe winkel en het merk Hästens en haar bedden. Zo kwam een Hästens-beddenmaker over uit Zweden om te laten zien hoe de bedden met de hand gemaakt worden. Hästens-liefhebber Barry Atsma verrichte samen met Freek Fidder de feestelijke opening.

Meer informatie of beeldmateriaal >>