LELO lanceert SORAYA WAVE™: ’s werelds meest luxueuze rabbit stimulator voor samensmeltende orgasmes.

LELO’s succesnummer is terug met technologie die zo goed is afgestemd op het vrouwelijk lichaam dat het een vloedgolf aan orgasmes over je uitstort. Opnieuw, en opnieuw, en opnieuw..

LELO SORAYA WAVE™ is de volgende generatie van de grootste hype in de industrie ‒ de rabbit vibrator. Iedereen die zelfs maar een klein beetje nieuwsgierig is naar seksspeeltjes heeft ervan gehoord, en heeft er waarschijnlijk zelf een. Maar, zoals gebruikelijk, schakelt LELO een tandje bij en haalt nog meer uit deze trouwe metgezel.

SORAYA WAVE™ is in de eerste plaats een speeltje voor vrouwen die plezier graag in eigen hand nemen en het liefst gestimuleerd worden door penetratie om hun orgasme te bereiken. Het apparaat schenkt genot aan de vrouw die haar lichaam kent, stimuleert haar g-spot-ervaring en helpt haar om een buitenaards orgasme te bereiken. Speciaal bedoeld voor de vrouw die op zoek is naar orgasmes die ze zelf nooit eerder heeft ervaren en nieuwe dingen bij voorkeur alleen uitprobeert, terwijl ze beseft dat het haar ervaring met een partner naar een hoger niveau zal tillen. En nu kan iedereen deze vrouw worden.

De SORAYA WAVE™ is ontworpen met als doel de sterke vibraties van de originele SORAYA te combineren met de wave-technologie. Deze technologie weet exact het plekje van je inwendige plezier te vinden en laat je de kracht van seksuele voldoening voelen. Met ultrakrachtige vibraties die de clitoris stimuleren, een pulserende top voor intens bevredigende g-spot-sensaties en gepatenteerde WaveMotion™-technologie die binnen in je pulseert als de streling van de vingers van een minnaar. De SORAYA WAVE™ is een luxe rabbit vibrator die in ongekende golven beweegt. Met ‘golf’ wordt bedoeld dat de toy niet alleen vibreert en zorgt voor een breed palet aan genot, maar ook z’n twee armpjes beweegt op een dusdanig stimulerende manier dat je een uitzinnig dubbel orgasme ervaart. Ze noemen het niet voor niets een drievoudig feestje.

LELO’s gepatenteerde WaveMotion™ kun je in- of uitschakelen, afhankelijk van de stand die je kiest. De WaveMotion™-technologie golft op en neer in een ‘kom maar’-beweging en oefent directe druk op je g-spot uit, waarbij de kracht binnen in je afwisselend toeneemt en vermindert. Zo zorgt WaveMotion™ ervoor dat SORAYA WAVE™ moeiteloos je g-spot weet te vinden en je steeds weer geniet van een bevredigende massage.
Het speeltje is ergonomisch ontworpen, zodat het je ongeëvenaard plezier kan bieden zonder gedoe. Het handvat heeft een lus die je gemakkelijk vasthoudt, in welke positie dan ook. Verder heeft hij een eenvoudige interface om de intensiteit van de trillingen in te stellen, in combinatie met diverse profielen. Het volledig flexibele externe armpje met ultrakrachtige vibraties staat garant voor stimulatie van de clitoris voor alle lichaamsvormen. Schakel tussen de acht vibratieprofielen en stel de stemming in die je het beste bevalt.

Hij is volledig oplaadbaar via een USB-kabel en het volledig waterproof ontwerp is supereenvoudig schoon te houden. Bovendien kun je hem ook gebruiken onder de douche of in het bad en zo weer nieuwe vormen van plezier ontdekken.

LELO SORAYA WAVE™ is leverbaar in een goudkleurige en lichaamsveilige siliconen afwerking, in drie kleuren ‒ LELO’s klassieke tinten zwart, aqua en diep roze.

Aanbevolen verkoopprijs SORAYA WAVE™: € 249

LELO

Let’s Come together

Andere interessante berichten.

Verken je diepste seksuele verlangens zonder schaamte met LELO ENIGMA™

arrow

LEGO® Store mall of the Netherlands in Leidschendam opent vandaag officieel haar deuren

arrow