LELO lanceert compleet nieuw seksspeeltje.

Bouw langzaam en sensueler orgasme op met de LELO SILA™.

Altijd al benieuwd naar een seksspeeltje maar er nooit een durven kopen? Dan is de nieuwe LELO SILATM de perfecte instap in de wereld van seksspeeltjes. LELO, de high-end designer van seksspeeltjes en voorvechter van seksueel welzijn, leert ons met deze toy de kunst van slow seks door ons op een langzame, bewuste en intense manier orgasmes te laten ervaren. De LELO SILATM is de nieuwste toevoeging aan LELO’s assortiment van technisch onderlegde plezierproducten.De sonische golven komen in acht verschillende intensiteiten en zorgen voor stimulatie van de hele clitoris. Een extra grote en zachte mond zorgt voor een sensuele, langzame opbouw van een orgasme. Daarnaast is de SILATM met zijn unieke design en zachte pastelkleuren ook weer een lust voor het oog. De SILA™ is dus niet alleen een traktatie voor je zintuigen; hij is ontworpen om seksuele sensaties te onderzoeken.

Prikkel je zintuigen!

Orgasmes gaan niet over een race naar de finish, maar genieten van je plezier bij elke stap. Goede seks betekent in het moment zijn, plezier aanvoelen en uitbreiden. We vergeten vaak dat seks meer is dan alleen maar aanraken, kussen of penetreren. Het draait allemaal om het beleven van de fantasie en het genieten van de ervaring. Het gaat om al je zintuigen en om je voorkeuren te leren kennen. In het moment zijn en alle zintuigen aanspreken, maakt seks oneindig erotischer en aangenamer. SILA™ is perfect voor degenen die altijd al nieuwsgierig waren naar seksspeeltjes, maar aarzelden om er eentje te gebruiken of niet wisten waar ze naar op zoek waren. Het is de perfecte instap-toy als je van langzamere opbouw naar een orgasme houdt en tijd wilt hebben om je fantasieën te verkennen.

Weg naar zelfreflectie.

Clitorisstimulatie is het geheim van orgasmes voor een grote meerderheid van mensen met een vulva en vagina. Wat de meeste mensen niet weten is dat bijna alle vibrators alleen het puntje van de clitoris stimuleren. Het ontwerp van de nieuwe SILA™ biedt een nieuwe en veelgevraagde manier van clitorisplezier. Haar zachtere, diepere en grotere mond zal je van boven tot onder je hoogtepunt van je dromen geven. Terwijl de zachte sonische golven vanaf het puntje van je clitoris met een gelijke intensiteit helemaal naar beneden stromen, pulseert, zuigt en stimuleert LELO SILA™ je op de juiste plaatsen – voor een lipbijtend, teenkrullend orgasme dat je nooit zult vergeten. SILA™ biedt een nieuwe manier om het voorspel te ervaren, leert je over zelfliefde en plaagt jezelf om langzaam je climax te bereiken terwijl je naar je lichaam luistert voor een sensueler, intenser orgasme.

Wat doet de Sila ?

LELO heeft de SenSonic-technologie ontworpen om 75% meer van de clitoris te stimuleren; de SILA™ is de zogenaamde ‘clitzuiger’ met een twist! Haar lichaamsveilige siliconen zijn ontworpen om sonische golven te absorberen en terug te sturen naar het lichaam, waardoor een zacht maar diep en intens bevredigend gevoel ontstaat. De acht verschillende standjes bieden zeker een manier om aan je stemming te voldoen en je te laten pieken. Haar fluisterstille sonische golven geven een zachte stimulatie van de clitoris waardoor je kunt genieten van de intensiteiten zonder direct contact te maken. Gun jezelf deze prachtige stimulator, waarvan de mond rond het middelpunt van je clitoris zweeft en jouw sensuele reis even comfortabel als eindeloos vernieuwend maakt.

Waarom je de nieuwe SILA™ moet hebben:

  • ZACHTE SONISCHE GOLVEN – SILA’s sonische golven bieden een zachte clitorisstimulatie waardoor je kunt genieten van de intensiteiten zonder direct contact te maken.
  • GROTERE MOND – SILA’s brede mond zweeft rond het centrum van je plezier voor comfort en tevredenheid.
  • EXTRA ZACHTE SILICONEN – Ultra gladde premium en lichaamsveilige siliconen voor een ultieme sensuele ervaring en totale gemoedsrust.
  • 100% WATERDICHT & USB-OPLAADBAAR – Met behulp van de meegeleverde USB-oplaadkabel kun je SILA overal mee naartoe nemen en het gladde, waterdichte ontwerp is ongelooflijk gemakkelijk schoon te houden.

SILA™ is verkrijgbaar op lelo.com vanaf 169 euro in de kleuren roze, lila en aqua.

Andere interessante berichten.

Verken je diepste seksuele verlangens zonder schaamte met LELO ENIGMA™

arrow

LEGO® Store mall of the Netherlands in Leidschendam opent vandaag officieel haar deuren

arrow