Hästens Store Rotterdam opent 18 mei zijn deuren aan de Meent

PERSBERICHT | 09/05/2019 |

Rotterdam, 9 mei 2019 – Met de opening van Hästens Store Rotterdam op 18 mei voegt familiebedrijf Fidder Slapen zijn derde Hästens Store toe. PR bureau PRESSURE Amsterdam is verantwoordelijk voor de communicatie. Na Woerden en Den Haag is het nu de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met het hoogwaardig slaapadvies en de kwaliteitsbedden waar Fidder Slapen bekend om staat.
“We wilden heel graag uitbreiden naar Rotterdam. Niet alleen is het een logische keuze om een groter gebied te kunnen bereiken, maar ik ken Rotterdam ook goed en geloof dat Hästens een goede aanvulling is op het luxe winkelaanbod”, aldus eigenaar Freek Fidder.

Hij vervolgt: “We waren al een tijd op zoek naar een locatie in Rotterdam tussen high-end winkels en merken, dus toen dit pand aan de Meent op ons pad kwam, hebben we niet lang getwijfeld.” 

Freek Fidder komt uit een familie waar het verkopen van kwaliteitsbedden en het geven van slaapadvies in het bloed zit. Freek deed ervaring op buiten het familiebedrijf, maar heeft sinds 2010 de beddenspeciaalzaak in Woerden helemaal overgenomen. En sindsdien is het hard gegaan.

“Onze focus ligt altijd op kwaliteit. Dat zie je terug in onze keuze voor het merk Hästens en de manier waarop wij slaapadvies centraal stellen in al onze winkels. Het concept van de Hästens Stores, dat wereldwijd wordt uitgerold, is bedacht om een omgeving te creëren waarin we onze klanten optimaal kennis kunnen laten maken met échte nachtrust. Zo helpen we om het beste bed uit te kiezen.

Hästens, het exclusieve Zweedse beddenmerk, bekend van de blauwe ruit, groeit flink in Nederland. Hästens Country Manager Jos de Werd: “We zijn heel trots dat we weer terug zijn in Rotterdam. Wij geloven dat we samen met onze partners organische groei kunnen realiseren door slim te kijken naar het huidige aanbod en waar dat aangevuld kan worden. Zowel het merk Hästens als de luxe uitstraling van de Hästens Store aan de Meent is een perfecte aanvulling op het aanbod.” De complete collectie handgemaakte Hästens-bedden is verkrijgbaar in de winkel, inclusief accessoires en linnengoed.

Programma openingsweekend
Barry Atsma zal de winkel samen met Freek Fidder officieel openen. De acteur is klant bij Freek in Woerden en sindsdien Hästens-liefhebber en -ambassadeur.

  • Vrijdag 17 mei, 12:00-17:00 uur: ‘How it’s made: side stitching’. Een Hästens-beddenmaker komt exclusief over uit Zweden om letterlijk te laten zien hoe de unieke matrassen van Hästens gemaakt worden.
  • Zaterdag 18 mei, 12:00-14:00 uur: Officiële opening van de Hästens Store door Barry Atsma en Freek Fidder, inclusief hapjes en drankjes.
  • Zondag 19 mei, 12:00-17:00 uur: Servicedag. Bezitters van een Hästens-bed zijn welkom om langs te komen met onderhoudsvragen over hun bed.

Iedereen is van harte welkom om langs te komen tijdens het openingsweekend. Freek Fidder en Barry Atsma zijn op zaterdag 18 mei tussen 12:00 en 14:00 uur beschikbaar voor interviews en foto’s.