Fabulous Valentijn met de Limited Edition Rosé Cava van Freixenet

PERSBERICHT | 31/01/2019 |

Valentijnsdag ‒ de dag om de liefde te vieren én een fles lekkere bubbels open te trekken. Of je Valentijn romantisch viert met je partner of er een avondje met je beste single vriendin(nen) van maakt, met een feestelijke fles Limited Edition Rosé Cava van Freixenet op tafel heb je sowieso een bruisende avond!

De Cava’s van Freixenet zorgen er altijd voor dat een feestelijke gelegenheid nóg specialer wordt. Speciaal voor Valentijnsdag ontwikkelde het Spaanse cavahuis dit jaar een speciale Limited Edition van zijn Rosé Cava Brut in een spectaculaire roze fles.

Dus verras je geliefde met bubbels bij het ontbijt op bed, serveer als heerlijke borrel met verrassende hapjes of als aperitief bij een culinair diner. En wil je extra indruk maken? Serveer de Rosé Cava dan met een verse aardbei of een paar frambozen op de bodem van het glas.

Limited Edition Rosé Cava
De Limited Edition Rosé Cava van Freixenet is fris en fruitig met een elegante bubbel. De druiven zijn met zorg geselecteerd en de wijn is afkomstig uit Sant Sadurní d’Anoia, in de buurt van Barcelona. Hij heeft een verrukkelijk aroma van bloemen en rode vruchten, met een toets van meer exotische grenadine, gedroogde vijgen en dadels. In de mond zorgt hij voor een frisse, lichte en zachte smaak van rode vruchten.

De Limited Edition Rosé Cava van Freixenet is exclusief te koop bij elke Dirk van den Broek-supermarkt in Nederland voor de speciale prijs van € 7,99.

Meer informatie of beeldmateriaal >>