Coco&Hazel opent luxe kiosken met marktkraamgevoel

PERSBERICHT | 12/12/2019 |

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel en winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht zijn een nieuw concept rijker. Afgelopen weekend opende Coco&Hazel een innovatief concept waarbij de consument zelf uit een mooi en breed assortiment noten en gedroogd fruit kan scheppen. Met dit vernieuwde luxe kioskconcept speelt Coco&Hazel in op de trend van lekker en gezond eten. Na de opening van deze twee vestigingen is Coco&Hazel klaar om de volgende stap te zetten en ook andere winkelcentra door heel Nederland te voorzien van noten en gedroogd fruit van hoge kwaliteit.

Drie ondernemers met allemaal een eigen expertise en liefhebbers van eten besloten voor dit vernieuwde concept hun krachten te bundelen. Zo is Emiel Kruiswijk expert op het gebied van vastgoed, heeft Robbert Vlaanderen veel ervaring met hospitality en werving & selectie, en vormt Gradus Groothengel met zijn ervaring in marketing en strategie een goede aanvulling. In tien weken tijd werd dit idee bedacht, ontwikkeld en uitgevoerd, met als resultaat de opening van de eerste twee kiosken binnen zo’n kort tijdsbestek. Coco&Hazel is een makkelijk implementeerbaar concept doordat de kiosken snel geplaatst kunnen worden en je hierdoor geen rekening hoeft te houden met de inrichting van een complete winkel.

De opening van de kiosken in Capelle aan den IJssel en Hoog Catharijne, het grootste winkelcentrum van Nederland, was een strategische keuze, zo vertelt Emiel Kruiswijk: “Op beide locaties was behoefte aan kwaliteitsnoten. Hier besloten wij op in te spelen. We hebben specifiek voor Utrecht als eerste van de twee kiosken gekozen, omdat het de drukste passantenstroom heeft van heel Nederland. Aan de zuidkant, bij het Vredenburgplein, waar de Coco&Hazel-kiosk zich bevindt, is er veel doorloop en kun je snel nog een zak noten en gedroogd fruit als versnapering kopen.”

De mannen achter Coco&Hazel introduceren met dit concept luxe marktkramen van kwaliteitsnoten in winkelcentra, waardoor deze altijd toegankelijk zijn voor iedereen. Of je nou een borrel of een treinrit voor de boeg hebt, de noten en het gedroogd fruit van Coco&Hazel zijn voor iedereen te consumeren als een verantwoord tussendoortje. Het assortiment is zó goed afgestemd op de wensen van de klant dat het op ieder moment, in iedere setting en bij elk budget past.
Coco&Hazel werd al meteen goed ontvangen in Capelle aan den IJssel. Zo vertelt Gradus Groothengel: “Mensen snappen het concept gelijk. Tijdens de opening afgelopen vrijdag waren de notenbakken nog maar nauwelijks gevuld, of de eerste mensen waren al aan het scheppen.” Hierdoor kijken de drie eigenaren vol trots naar de opening van de eerste twee kiosken en kunnen ze niet wachten om heel Nederland kennis te laten maken met de lekkerste kwaliteitsnoten van Coco&Hazel.

Neem contact op