The Albus

Boutique Design Hotel The Albus is vernieuwd

Stop een flinke dosis design en een touch of glamour bij elkaar en je krijgt het vernieuwde The Albus Hotel. Dit viersterren-Superior Boutique Design Hotel aan de Vijzelstraat in hartje Amsterdam bestaat vijftien jaar en nam het afgelopen jaar onder andere de badkamers en de gangen volledig op de schop. Pr-bureau PRESSURE is verantwoordelijk voor alle pr-activiteiten van dit hotel.

Aanpak
The Albus kwam bij PRESSURE terecht met de vraag alle PR-activiteiten rondom de heropening op zich te nemen. We verzorgden een gastenlijst vol influencers en journalisten voor het feest, stuurden een aansprekend persbericht uit en nodigden pers uit om te komen overnachten. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met een jaarplanning, waarbij we enerzijds focussen op internationale pr en anderzijds inspelen op actuele nieuwsfeiten.

Resultaat
Een breed, landelijk bereik met publicaties in onder andere Beau Monde, Parool, Winq en Misset Horeca, een videoreportage op Viva.nl en Flaironline.nl, en veel enthousiaste bloggerreviews van onder andere Manify en Goodfoodlove zorgden voor veel aandacht voor The Albus. Ook internationaal wordt er veel over The Albus geschreven, met publicaties op Dreameurotrip, Jersey Life en Luxury Lifestyle Magazine uit de UK.