Sunnery James & Ryan Marciano

Het bekende DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano lanceerde vrijdag 17 augustus hun nieuwste track op Spotify, Coffee Shop, als laatste van vier van hun Affective EP. Aan pr-bureau PRESSURE de schone taak om deze track via influencer marketing onder de aandacht te brengen!

Strategie
Pr-bureau PRESSURE werd gevraagd om de track Coffee Shop op nieuwe manier onder de aandacht te brengen bij een relevant publiek. Dit resulteerde in een influencer marketing traject waarbij we een-op-een influencers enthousiasmeerden om Coffee Shop op een authentieke manier te delen via Instagram en Instagram stories.

Resultaat
Met de influencer marketing campagne hebben we een totaal bereik van 2.092.521 weten te realiseren aan de hand van samenwerkingen met 7 influencers, waaronder 2 winacties voor Mysterylandkaarten. Bekende namen zoals Enzo Knol, Robin Martens, Carlos Platier Luna (winnaar Expeditie Robinson 2017), Amijé Roos (Temptation Island VIPS) en Demy de Zeeuw (BALR) werkten mee. Mede dankzij deze samenwerkingen, is de track in Spotify in 10 dagen tijd meer dan 65.000 keer afgespeeld. In vergelijking met de overige tracks van de Affective EP, die eerder in augustus verschenen, is dit een zeer goed resultaat.