Peated Malts of Distinction

Peated Malts of Distinction, exclusieve whiskey-range

Peated malt whisky’s zijn hot. Toch is er binnen de peated malts een bijzondere klasse die met kop en schouders boven de rest uitsteekt: de Peated Malts of Distinction. Voor de Peated Malts of Distinction ontwikkelden wij een persbericht en een influencer-campagne om het product onder de aandacht te brengen.

Aanpak
Samen met de klant bepaalden we de juiste verhaallijn; deze verhaallijn werd vervolgens omgezet in een persbericht met relevante nieuwswaarde. We stelden een gave perskit samen, bestaande uit een houten box vol met turf, een luxe leren tas en natuurlijk de Peated Malt-range. Vervolgens zochten we de juiste influencers en media, passend bij de doelgroep. Met deze media stelden we een contentkalender samen die, samen met de piekmomenten, tot mooie publicaties heeft geleid.

Resultaat
Om de boodschap van de PMoD kracht bij te zetten ging pr-bureau PRESSURE samenwerkingsverbanden aan met mannenmedia Manify, B4Men, JFK Magazine, The Dudes en De Baard. Ook de bijzondere perskits werden tijdens de redactiebezoeken goed ontvangen; onder andere Men’s Health, Esquire en Nieuwe Revu schreven hierover. Cheers!