Hospitality Heroes

Horeca is een kunst en zeker geen kunstje. Waar andere landen horeca als een ambacht zien, wordt de hospitality-branche in Nederland vaak weggezet als studentenbijbaan. Hospitality Heroes heeft als grootste uitdaging om het horeca-ambacht in Nederland te laten herleven.

Aanpak
Marketingbureau Bengelmedia ontwikkelde een gaaf communicatieconcept voor Hospitality Heroes, dat werd uitgerold naar een nieuwe website en marketingcampagne. Door PRESSURE Amsterdam werd deze content omgezet naar een aantrekkelijk persbericht dat werd verspreid onder een lijst van key-titels. Hospitality Heroes werd door ons gepositioneerd door een supervette start-up met professionals die het horecavak als geen ander verstaan.

Resultaat
Binnen no-time liepen de aanvragen binnen bij Hospitality Heroes, mede dankzij de mooie publicaties die door PRESSURE werden gerealiseerd. Zo was operationeel directeur Maarten van Steenbergen te gast op BNR Nieuwsradio tijdens het programma Zakendoen om Hospitality Heroes te pitchen en werd Hospitality Heroes door de Telegraaf benoemd als Starter van de Week.