Hästens

Hästens Dream Event

Gezond slapen en dromen met Hästens, dit luxe beddenmerk geeft je 8 droomtips voor een gezonde nachtrust. Pr-bureau PRESSURE organiseerde om dit kracht bij te zetten het Hästens Dream Event in het luxueuze Central Park by Ron Blaauw hotel.

Aanpak
Journalisten van onder andere Quote, Elle Decoration, Stylemyday, Gentlemen’s Watch en Pure Luxe werden verwend met een vijfgangen-diner, en kregen door droomexpert Lia Timmer dé tips voor een goede nachtrust. Om dit evenement kracht bij te zetten schreef pr-bureau PRESSURE een informatief persbericht met de acht tips voor een gezonde nachtrust dat na afloop van het evenement landelijk is verstuurd.

Resultaat
Door deze informatieve invalshoek bereikten naast de aanwezige gasten ook media zoals Elle.nl, de aanwezige gasten hebben volop op hun social media gepost gedurende de dag en na afloop zijn er mooie artikelen verschenen waarin we Hästens als droom- en slaapexpert hebben gepositioneerd.

Hästens persreis

Op 6 en 7 september is pr-bureau PRESSURE in het vliegtuig van Amsterdam naar Zweden gestapt met journalisten van Elle Decoration, LINDAnieuws, L'Officiel, &C, Pure Luxe, Interiorator, Residence, Quote en Chapeau om een bezoek te brengen aan Hästens in Zweden.

Aanpak
Samen met Hästens stelde pr-bureau PRESSURE een interessant programma samen met voldoende interessante invalshoeken voor de pers. De aanwezige journalisten kregen een tour door de fabriek door Maarten Stallinga (Area Manager Hästens Benelux) en Perla Munhoz Bovin, Research en Development Manager en gingen aan de koffie en Hästens-taart met de CEO en Boardmember Anne-Lie. Natuurlijk met als afsluiting een overnachting in de heerlijke Hästens bedden. De volgende dag stond een bezoek aan de Hästens Store in Stockholm op de planning, waar door pr-bureau PRESSURE een ontmoeting met fotograaf Simon Cederquist werd geregeld.

Resultaat
Een divers programma leverde volop gaaf materiaal op voor de pers om over te bloggen, vloggen en schrijven. Gedurende de reis zijn er meer dan 30 posts op social media verschenen wat heeft gezorgd voor een totaalbereik van >400.000 personen. Na afloop van de reis zijn er prachtige publicaties verschenen met Hästens in de hoofdrol, en het merk is bij alle interieur-journalisten weer on top-of-mind.

Hästens - nieuwe ambassadeur

Hästens is jaarlijks aanwezig met een prachtige stand tijdens de Masters of LXRY, zo ook in 2017. Elk jaar is dit een goed contactmoment met zowel de doelgroep als met journalisten om te laten zien welke noviteiten er binnen een merk zijn. Dit jaar presenteerde Hästens tijdens de Masters of LXRY een nieuwe ambassadeur: Barry Atsma.

Aanpak
De keuze voor de juiste ambassadeur die past bij het merk was snel gemaakt: Barry Atsma is aantrekkelijk, likeable en staat voor kwaliteit. Om deze samenwerking bekend te maken organiseerde PRESSURE een persevent waarbij we de genodigde journalisten een aanbod deden dat ze haast niet konden weigeren: in bed met Barry Atsma. Niet alleen Barry Atsma was aanwezig tijdens dit pr-event, ook uit Zweden werd hoog bezoek ingevlogen. De CEO van Hästens, Björn Kölerund werd door Barry geïnterviewd over de toekomst van het merk en ook R&D Manager Perla Munhoz werd aan de tand gevoeld.

Resultaat
Van het aanbod werd gretig aftrek genomen en het persevent was een groot succes. Reporters van Telegraaf Vrouw, Lindanieuws, Grazia en Beau Monde doken in bed met Barry Atsma, hij schoof aan bij BNR Nieuwsradio om te praten over zijn samenwerking en ook op social media werd volop gepost door de aanwezige bloggers, vloggers en pers.