FUN FACTORY - Joint promotion met BNN

Er zijn heel veel seksspeeltjes op de wereld, maar zijn deze allemaal even goed? Is erover nagedacht? BNN Spuiten en Slikken had geen idee en is daarom samen met Fun Factory een onderzoek gestart onder hun leden naar de Super Sekstoy.

Aanpak
Een samenwerking met de Publieke Omroep en een commercieel merk, daar gaan flink wat weken voorbereiding aan vooraf. Samen met BNN en Fun Factory stelden we de voorwaarden op waar de sekstoy aan moest voldoen, welke vragen ze konden stellen, hoe de filmpjes eruit moesten zien en waar Fun Factory genoemd kon worden.

Resultaat
Op de zes filmpjes inclusief enquête die werden gedeeld via Facebook werd door de Spuiten en Slikken-achterban volop gereageerd. Presentatrice Gwen van Poorten ging op roadtrip naar de Fun Factory in Bremen om daar samen met Fun Factory-designer Aline de Super Sekstoy te ontwikkelen. De video die daarvan werd geschoten werd op Facebook 180.000 keer bekeken en 1200 keer geliket. De Super Sekstoy wordt nu door Fun Factory verkocht als nieuw model Stronic G, wat voor de retailers een prachtig verkoopverhaal heeft opgeleverd.