Freixenet Wintercampagne

PRESSURE en marketingbureau Bengelmedia zijn samen verantwoordelijk voor de End of Year-campagne van het cavamerk Freixenet.

Aanpak
Om alle relevante bubbelmomenten te laten zien hebben we een vierdelige miniserie voor LINDA en LINDA.TV ontwikkeld. Herkenbare en luchtige video’s gepresenteerd door ambassadrice Jelka van Houten en wekelijks een bekende blogger als gast. De campagne werd afgetrapt met een Freixenet Night Out in Amsterdam die door PRESSURE en Bengelmedia werd georganiseerd. We nodigden bloggers, pers en relaties uit op de industriële locatie Undercurrent in Amsterdam die werd omgetoverd tot Fatboy Cinema. Onder het genot van Freixenet-cava, heerlijke hapjes en natuurlijk popcorn werd de film Vicky Christina Barcelona vertoond.

Resultaat
De zakenrelaties van Freixenet werden vanaf het begin getriggerd door een spetterend evenement. Doordat bloggergasten April&May, Cotton & Cream, MODEROSA en Esther’s Cookery de afleveringen ook hebben gepusht via hun online kanalen zorgden we voor een maximaal bereik. Freixenet zag de verkopen over 2016, mede dankzij deze bubbelende campagnes, stijgen met 12,4 procent.