Freixenet

Freixenet Zomercampagne

De zomer van 2017 stond weer in het teken van heerlijke bubbelmomenten met Freixenet. Ook al was de zon soms ver te zoeken, toch vragen mooie momenten voor dat extra beetje sparkle.

Aanpak
Ter ondersteuning van de campagne #joinourcelebrationoflife heeft pr-bureau PRESSURE een selectie gemaakt van influencers die passen bij het merk Freixenet. Met deze influencers creëerden we een content-kalender, zodat we de hele zomer door in beeld zijn geweest bij de consument.

Resultaat
Influencers Cotton&Cream, Foodness, Stylemyday en Fablefrique creëerden aansprekende content en postten de hele zomer door op hun social media. Op deze manier werd Freixenet top-of-mind bij de consument. Bij het vieren van de mooie momenten, kiest men nu nog sneller voor Freixenet!

Freixenet Wintercampagne

PRESSURE en marketingbureau Bengelmedia zijn samen verantwoordelijk voor de End of Year-campagne van het cavamerk Freixenet.

Aanpak
Om alle relevante bubbelmomenten te laten zien hebben we een vierdelige miniserie voor LINDA en LINDA.TV ontwikkeld. Herkenbare en luchtige video’s gepresenteerd door ambassadrice Jelka van Houten en wekelijks een bekende blogger als gast. De campagne werd afgetrapt met een Freixenet Night Out in Amsterdam die door PRESSURE en Bengelmedia werd georganiseerd. We nodigden bloggers, pers en relaties uit op de industriële locatie Undercurrent in Amsterdam die werd omgetoverd tot Fatboy Cinema. Onder het genot van Freixenet-cava, heerlijke hapjes en natuurlijk popcorn werd de film Vicky Christina Barcelona vertoond.

Resultaat
De zakenrelaties van Freixenet werden vanaf het begin getriggerd door een spetterend evenement. Doordat bloggergasten April&May, Cotton & Cream, MODEROSA en Esther’s Cookery de afleveringen ook hebben gepusht via hun online kanalen zorgden we voor een maximaal bereik. Freixenet zag de verkopen over 2016, mede dankzij deze bubbelende campagnes, stijgen met 12,4 procent.