Diversion

Voor de tweede keer in korte tijd werd begin 2018 met veel agressie gereageerd op een postercampagne waarin zoenende stellen staan afgebeeld. Stellen, die blijkbaar niet iedereen graag ziet zoenen in de openbare ruimte. Maar liefde is toch liefde?! De vrijheid om te zoenen met wie je wil, of dat nou op een poster is of in het echt, is geen kwestie van smaak. Het is een recht. Daarom werd door Diversion en Multitude de campagne Liefde is toch liefde in het leven geroepen.

Aanpak
Pr bureau PRESSURE draagt deze belangrijke boodschap een warm hart toe en levert een bijdrage door een effectieve pr campagne in te zetten. We schreven een pakkend persbericht dat we ondersteunden door middel van een gerichte een-op-een aanpak. Door de inzet van influencers en het versturen van de magneetstickers werd iedereen opgeroepen de belangrijke boodschap te delen.

Resultaat
Door een persoonlijke benadering kregen we al snel support van Grazia, Stylemyday, Winq, en Barry Atsma. De campagne kreeg veel liefde door bloggers en influencers uit het hele land. De magneetstickers vonden gretig aftrek! #loveislove