Aruba Tourism Authority

Ontdek Culinair Aruba

Aruba Tourism Authority is het verkeersbureau van het eiland Aruba ‘One Happy Island’. Een van de eigenschappen van het eiland is het prachtige culinaire landschap, en om deze in de schijnwerpers te zetten organiseren zij elk jaar de Eat Local Restaurantmaand. Aruba heeft bij pr-bureau PRESSURE de vraag neergelegd om deze smakelijke maand ook in Nederland op de kaart te zetten.

Aanpak
Diverse creatieve concepten leidde uiteindelijk tot de keuze voor het ‘Ontdek Culinair Aruba’ evenement. Pr-bureau PRESSURE ontwikkelde een evenement waarbij dé nummer 1 chef van Aruba naar Nederland in werd gevlogen om samen met de keukenstaf van Restaurant Senses (tevens klant van pr-bureau PRESSURE) een heerlijk vijfgangenmenu samen te stellen. Vervolgens nodigde wij tout culinair journalistiek Nederland uit om aan te schuiven en uiteraard hierover te schrijven.

Resultaat
Het menu was om te watertanden en gedurende de avond werden er al zo’n 70 posts geplaatst op social media. Mooie titels als Elle Eten, Jamie Magazine, Delicious Magazine, Foodies, Grazia en Stylemyday hebben over Aruba als culinaire bestemming geschreven. Men kan niet meer om het one happy island heen!