PRESSURE, HET FULLSERVICE PR BUREAU VAN AMSTERDAM

We bedenken het, we regelen het, we maken het. Allemaal.

Neem contact met ons op >>

 

PRESSURE, HET FULLSERVICE PR BUREAU VAN AMSTERDAM

Wij verzorgen jouw pr-campagne van begin tot eind. We ontwikkelen de strategie en bepalen samen met jou de doelgroep en doelstellingen. Vervolgens kiezen we uit een breed scala aan pr-activiteiten. Het materiaal dat nodig is ontwikkelen we in onze eigen studio.

Jouw verhaal bepaalt ons verhaal. Dat betekent dat we elke keer een open blik hebben, steeds een andere aanpak. Dat dwingt ons om out of the box denken en vernieuwend te zijn. En dat komt goed uit, want dat is precies wat we leuk vinden én waar we goed in zijn.

Die creativiteit koppelen we aan commercieel denken, inclusief concrete doelen. Het mag mooi, het mag anders, maar resultaat staat voorop.

We bedenken het, we regelen het, we maken het. Allemaal.

Neem contact met ons op >>

PERSBERICHT | 24/03/2020 |

Het Coronavirus is groot. Groter dan we met z’n allen hebben gedacht de afgelopen tijd. Met het sluiten van scholen, horeca en sportverenigingen en een oproep aan iedereen om zo veel mogelijk thuis te werken ontstaat er voor velen een situatie waar ze nog niet eerder in hebben gezeten: drie weken of misschien wel langer in huis met je partner. Aan LELO en haar seks- en relatie-expert daarom de taak om advies te geven hoe we de social distancing overleven.

Browsend door onze sociale media krijgen we veel berichten onder ogen met tips en tricks om deze stressvolle periode in ons leven goed te doorstaan. Zo kun je je storten op doe-het-zelven, schoonmaken, home workouts van je favoriete sportschool volgen, oefeningen om nader tot je partner te komen en allerlei andere leuke ideeën. Meer tijd thuis doorbrengen met je geliefden lijkt in China tijdens het Coronavirus niet goed te gaan. Door de preventiemaatregelen en verplichte sociale isolementen ontstond er een enorme piek van scheidingen dat de scheidingskantoren het aantal echtscheidingzaken niet aan konden. Daardoor hebben ze een maximum van 10 zaken per dag hebben moeten hanteren. Om dit in Nederland te voorkomen heeft LELO dr. Laurie Mintz, hoogleraar psychologie en gediplomeerd sekstherapeute, gevraagd om haar advies met ons te delen over het vermijden van claustrofobische gevoelens als je opgesloten zit met je partner.

“Voor veel mensen is dit een moeilijke en stressvolle tijd. Hoe je het ook wendt of keert relaties komen tijdens stress onvermijdelijk meer onder spanning te staan. Ga dus verstandig en begripvol met je partner om en laat sommige dingen voor wat het is.” Makkelijker gezegd dan gedaan, denk je vermoedelijk… en dat zijn we met je eens! Maar toch heb je hierin eigenlijk geen keuze. Een goede manier om ermee om te gaan is om altijd even een adempauze in te lassen voordat je antwoordt of reageert als je partner iets heeft gezegd of gedaan. Zo’n korte pauze kan je een middag van ruzie besparen... net als vele keren vergeefs ademhalen op een later tijdstip, als je probeert uit te leggen waarom je precies uit je fu..ing dak ging om een vuil bord in de gootsteen.

Met bovengenoemde tips houd je het leuk maar merkte dr. Mintz het volgende op: “Het is ook belangrijk dat je geen onrealistische verwachtingen hebt. Juist als je ‘samen alleen’ thuis bent kan dat een prachtige en magische tijd zijn om nader tot elkaar te komen. Vergeet niet dat je thuis bent om een stressvolle reden. In feite kunnen zaken als het thuis zoeken van een evenwicht tussen werk en het zorgen voor je kind(eren) de stress ook erger maken.” Het vinden van dat gouden randje is meer dan welkom in deze moeilijke tijd, maar dring het niet te veel op aan je directe omgeving. Doe gewoon zoals je elke andere dag zou doen. Maak goed gebruik van wat tijd alleen. En hou rekening met wat je partner wil.

Voor mensen die dit moeilijk vinden legt dr. Mintz uit hoe je jouw verwachtingen in goede banen leidt en hoe je een kwets-elkaar-niet-mentaliteit aanbrengt in je relatie:

  • Ben je ervan bewust dat je wat tijd voor jezelf zult willen (en die ook nodig hebt; hetzij voor werk of ontspanning, dan wel voor lichaamsbeweging of jezelf een plezier doen) en wat tijd voor elkaar. Probeer dit van tevoren te plannen (bijvoorbeeld van 17.00 tot 18.00 uur – de ene partner let op de kinderen, terwijl de andere een uur alleen doorbrengt; van 19.00 tot 20.00 uur – we zetten de kinderen voor de televisie en knuffelen of praten). Een planning als deze zal een deel van de onvermijdelijke spanning (wie doet wat wanneer?) doen afnemen. En, onnodig te zeggen: als er veranderingen nodig zijn, bespreek die dan openlijk.

  • Als je van dat voortdurend gepraat over de pandemie alleen maar meer stress krijgt, neem dat dan ook op in je schema. Hou elke dag een bepaalde tijd vrij om over het nieuws rond het virus te praten, en vergeet ook niet om het over manieren en methoden te hebben hoe je er als koppel of gezin mee omgaat. Zorg er wel voor dat dit niet het enige is waar je over praat. Als je voelt dat je erover wilt praten, zet dat dan op papier en bespreek het op de afgesproken tijd.

  • Als je tijd samen doorbrengt, probeer dan eens wat nieuwe dingen. Misschien je privéboekenclub, kaarten, een bordspelletje doen, of samen naar een tv-show kijken.

  • ADEM! Als je partner je op je zenuwen begint te werken (en dat doen ze; het is normaal!), haal dan eerst een paar keer diep adem voordat je reageert. Stel jezelf de vraag of het de moeite waard is om daar op in te gaan of niet. En zo ja, doe dat dan met zorg, liefde en respect. Hou in gedachten dat je dichter bij elkaar wilt komen en dat je geen ruzie wilt winnen. Maar je kunt het verre van je houden; doe jezelf een plezier, laat het los en adem!

  • Probeer goed voor jezelf te zijn. Ga naar buiten als je kunt. Doe binnen oefeningen. Masturbeer. Al deze dingen verlichten stress!


Met deze handvatten moet je het wel kunnen uithouden met je partner in deze moeilijke tijd, maar blijf op de hoogte, blijf thuis, blijf veilig en blijf elkaar binnen beminnen en #cometogether op alle mogelijke manieren!

Neem contact op

Maxima_AFPRO_filters

Koningin Máxima bezoekt als eerste de fabriek van onze klant AFPRO Filters!

Koningin Máxima heeft vandaag de mondkapjesfabriek van AFPRO Filters in Alkmaar bezocht om de productie van mondkapjes met eigen ogen te zien. Met haar bezoek uit ze haar steun en waardering voor de inzet in de bestrijding van de pandemie. Een geïnteresseerde koningin liet zich tijdens het werkbezoek uitgebreid informeren over…
MS-loket

Het MS Loket: voor iedereen met vragen over MS

PERSBERICHT | 30/04/2020 | Multiple Sclerose (MS) is een onvoorspelbare en ongeneeslijke ziekte die veel vragen oproept In Nederland hebben ongeveer 17.000 mensen MS. Deze grillige ziekte wordt vooral vastgesteld bij mensen tussen de 20 en 40 jaar: mensen in de bloei van hun leven met jonge gezinnen en startende carrières. MS…
AFPROFilters-prbureau

Productie in Nederland van miljoenen medische mond- en neusmaskers voor zorgmedewerkers gestart

PERSBERICHT | 28/04/2020 | Het Nederlandse consortium van AFPRO Filters, Koninklijke Auping en Koninklijke DSM is gestart met de grootschalige productie op eigen bodem van FFP2 medische mond- en neusmaskers, die zorgmedewerkers beschermen tegen het corona-virus. Op verzoek van Minister van Rijn van Medische Zorg en Sport worden…